Destinationer Los Angeles väder
Los Angeles

Los Angeles

15°C
06:12
19:29
Solen går upp i Los Angeles ca 06:12 och ned 19:29

Väder för 14 dagar i april

Vattentemperatur i Los Angeles

Vattentemperaturen i Los Angeles är medeltemperaturen i havet för respektive månad.

Om Los Angeles

Los Angeles – Änglarnas stad.

 

Och världens kanske kändistätaste ställe där det i princip går att smälla hur mycket pengar som helst, men som även erbjuder mängder med attraktiva aktiviteter som är så gott som gratis: hyr en bil och åk på kändisjakt i Beverly Hills, slit fotsulorna på fönstershopping längs Rodeo Drive eller trampa på stjärnorna (Donald Trump en av drygt 2500) på Walk Of Fame – trottoarerna mellan Hollywood Boulevard och Vine Street.

 

För den nöjeslystne väntar Sunset Strip med musikklubbar som Whisky A Go-Go i spetsen. Restaurangerna är minst lika många som stjärnorna på gångbanan – med Robert de Niros Ago med sin ugnsbakade aubergine på italienska ostarna mozzarella, ricotta och parmesan som en av många favoriter.

 

Och så det bästa av allt – att cykla runt på den kanske skönaste stranden i världen – den ständiga solens Venice Beach bland hippies och muskelbyggare, stekare och bohemer, finanshajar och filmstjärnor och det kaliforniska ljuset som filtreras av saltkristaller från Stilla Havet, samtidigt som vågorna som slår in mot en av världens charmigaste sandstränder.

Los Angeles – mycket mer än filmens huvudstad.

Karta över Los Angeles