Destinationer Las Vegas väder
Las Vegas

Las Vegas

28°C
05:57
19:20
Solen går upp i Las Vegas ca 05:57 och ned 19:20

Väder för 14 dagar i april

Om Las Vegas

Att summan av alla tal från 1 till 36 blir djävulens tal 666. Tänkte matematikerns Pascal på det, när han konstruerade rouletten?
I vilket fall som helst är Las Vegas lika djävulskt roligt som varmt som i h..vetet. Och att knalla omkring längs ”Strippen” är ju faktiskt gratis med sina ständiga shower, folklivet och imitationen av italienska Venedig.
Lyxhotellen är faktiskt relativt billiga, med sina extra erbjudanden på mat hela tiden. Syftet är naturligtvis att man ska stanna där hela tiden – för att spela så mycket som möjligt. Och spelar du, får du gratis drinkar ifrån casinot.
Och bor du på klassiska hotellet Ceasars Palace (från filmen Baksmällan 1) så behöver du inte lämna hotellet överhuvudtaget, med sitt fantastiska poolområde, shopping och underhållning. Svårt att hitta den riktigt goda maten, men hotellens restauranger håller tillräcklig klass för att inte ens gourmeten ska behöva svälta.
I Las Vegas spelas det för fullt, numera även ishockey – sedan säsongen 2017/2018 har ju den heta staden till och med ett ishockeylag i NHL!
Säga vad man vill om Vegas – men varmt är det så det förslår, ständiga fester och uppträdanden.

Karta över Las Vegas