Nyheter Här är vinnaren av en resa till Maldiverna väder
Här är vinnaren av en resa till Maldiverna

Här är vinnaren av en resa till Maldiverna

25 mars, 2018

Välkomna till magiska Maldiverna! Hälsar Varmt.nu till er två som valts ut av fru Fortuna att strosa och snorkla och somna i solen. Och som snart befinner sig i romantiska paradiset med sin käresta: simmar med havssköldpaddor, kopplar av längs de färgsprakande stränderna, och sippar låååånga drinkar..

Men först lite information kring det intensiva intresset för tävlingen som kom till i samband med lanseringen av Varmt.nu, den lite annorlunda vädertjänsten för oss badkrukor som älskar värmen. Vi hade aldrig kunnat drömma om att drygt 40.000 människor skulle vara intresserade och att vi skulle nå en dryg tredjedel av Sveriges befolkning.

Tävlingen startade den 2:e mars och har nu pågått i tre veckor med slutdatum söndag (idag) den 25:e mars. Och vi har ett resultat…

VINNAREN AV EN RESA FÖR TVÅ TILL MALDIVERNA ÄR…

THERESE NYSTRÖMER, SOM VALT ATT TA MED SIG FREDRIC LJUNGGREN. GRATTIS THERESE OCH FREDRIK!

Vi hoppas att att ni tar en selfie tillsammans med skimrande turkosa vatten och skickar till oss – för att vi andra ska få känna på ett par stänk av romantiken.

Varmt.nu bockar och bugar för visat intresse med ett stort och rungande tack för härligt engagemang – och lovar att snart vara tillbaka med nya tävlingar. Då lutar det åt fotboll och teater i ett sommarsött London. Hur häftigt blir inte det??!!

Välkomna tillbaka!